e-ticarette-sanal-posun-onemi

E-ticarette Sanal POS’un Önemi

Girişimlerin yükselişi ve e-ticaretin son birkaç yılda hızlı büyümesi, şirketlerin odağını geleneksel işlemlerden çevrimiçi ödeme deneyimini geliştirmeye kaydırdı ve geleneksel olanlardan farklı olarak Sanal POS aracılığıyla dijital tüketici davranışına uyum sağladı.

Müşteri deneyimi, dijital işletmeler ve özellikle yeni başlayanlar için vazgeçilmez hale geldikçe, ödeme hizmetleri, tüccarlar ve tüketiciler arasında daha hızlı ve daha güvenli çözümler ve etkileşimler sağlamak için gelişiyor. Bunlardan biri, kredi ve banka kartı işlemlerini basitleştiren ve ek donanım ve yazılımla ilişkili rahatsızlığı azaltan bir çözüm olan Sanal POS’tur.

Bu çözüm, tüccarların ve diğer hizmet sağlayıcıların, müşteri tarafından doğrudan bilgi girişi olmaksızın kredi ve banka kartı işlemlerini gerçekleştirmesine olanak tanır. Üye işyeri hesabına giriş yapar ve müşteri tarafından erişilemeyen bir gösterge panosu üzerinden süreci yönetir.

 

Sanal POS’ta güvenliğin önemi

Müşteriler çevrimiçi ödeme yaparken en büyük uğraşlardan biri kişisel verilerinin korunması ve güvenliğidir. Güvenlik düzenlemeleri için bir PCI-DSS uyumluluğu elde etmek, herhangi bir dijital işletme için kesinlikle gereklidir, ancak genellikle maliyeti son derece yüksektir. Bu nedenle her şirket için kolayca erişilebilir değildir. Ödeme işlemlerinizi PCI-DSS uyumlu bir dijital ödeme platformu ile gerçekleştirmek, büyük tasarruf sağlar, müşterilerin güvenini kazanır ve bilgilerini güvende tutar.

Tüm hizmetleri dünyaca kabul gören bir güvenlik standartları olan PCI-DSS sertifikasına sahip Sipay altyapısı üzerinden, güvenlik endişesi yaşamadan hizmet almaya başlayabilirsiniz. Üstelik ödemelerinizi ertesi gün, hiçbir işlem ücreti olmadan en uygun komisyon oranları ile alabilirsiniz.

 

Sipay Sanal POS’u işinizde nasıl kullanabilirsiniz?

  • Müşterileriniz almak istedikleri ürünleri sepete ekledikten sonra, sitenizdeki ödeme sayfası adımında Sipay ödeme ekranı formunu görür.
  • Müşterileriniz açılan forma kart bilgilerini girerek, Sipay’in güvenilir ve hızlı Sanal POS altyapısı aracılığıyla ödeme işlemini gerçekleştirir.
  • Yapılan ödeme, saniyeler içinde Sipay’in sistemi tarafından incelenerek onaylanır ve alışveriş süreci başarıyla tamamlanır.

 

Sanal POS çözümü bir mobil işletmenin zorunluluğudur

Dijital çağ, müşterilerin mobil işletmelerden beklentilerini artırdı. Hayatlarının her yerinde telefon hizmetlerine ve dijital bağlantılara alışkınlar, bu nedenle bir ürün veya hizmeti takip ettikleri her yerde uygun işlemler yapabilmeyi beklemeleri çok doğal.

En iyi sanal POS hizmetleri, bir mobil işletmeye modern müşterileri etkilemek için gereken profesyonel teknolojiye uygun maliyetli erişim sağlar.

Sipay tarafından sunulan sanal POS çözümleri, yeni gelir fırsatları yaratmak için işletmenize erişim ve profesyonel standartlar kazandırabilir. Yola çıkmadan önce ödemeleri kabul etmek, kaliteli ürün ve hizmetler sunmak ve müşterilerinizle iletişim halinde kalmak için doğru araçlara sahip olduğunuzdan emin olun.